info 801-000-701
Wyszukaj artykuł:
Brakuje Ci czasu, by znaleźć
odpowiednią ofertę?
Przygotujemy ją dla Ciebie!
@ Zostaw kontakt
Gwarancje Traveliada.pl

Bezpieczna Rezerwacja
Sprzedajemy wycieczki przez internet od 2004 roku. Mamy doświadczonych konsultantów ds sprzedaży.

Szybka Rezerwacja
Wszystkie formalności związane z rezerwacją możemy załatwić w 15 minut.

Gwarancja Organizatora
Od 2015 roku jesteśmy Touroperatorem i posiadamy Gwarancję ubezpieczeniową.

Twoja podróż jest bezpieczna
Każda wycieczka jest chroniona przez specjalne ubezpieczenie od niewypłacalności Organizatora.

Gazele Biznesu
W 2015 roku zostaliśmy nagrodzeni e-Gazelą Biznesu przez Puls Biznesu w dziedzinie biznes e-commerce.

Nagrody i Dyplomy
Jesteśmy regularnie nagradzani przez Touroperatorów. Sprawdź »

Wakacje 2014 na raty!

2013-12-18

Traveliada.pl we współpracy z Getin Bankiem przygotowała dla swoich klientów atrakcyjną ofertę wakacji 2014 na raty. Klienci, którzy zdecydują się wziąć kredyt na wakacje, będą mogli cieszyć się nie tylko z udanych wczasów i spełnionych marzeń, ale również spokojem, jaki daje korzystny system kredytowania.

Portal turystyczny Traveliada.pl wraz z Getin Bankiem wychodzi na przeciw oczekiwaniom swoich klientów i daje im możliwość skredytowania wczasów na bardzo atrakcyjnych warunkach. Dzięki wakacjom na raty klienci mają dużo większą swobodę przy wybieraniu kierunków i hoteli na swój urlop. Oferta Getin Banku i portalu turystycznego Traveliada.pl pozwoli im na spełnienie marzeń i uszczęśliwienie bliskich. Teraz wcześniej niedostępne kierunki są na wyciągnięcie ręki! Kredyt umożliwia także wyjazd na dłużej lub do bardziej komfortowego hotelu.

Kredyt na wakacje 2014 to szybka decyzja - w ciągu kilku godzin, atrakcyjne warunki spłaty oraz nieskomplikowane formalności i proces uzyskania pożyczki. Konsultantowi należy dostarczyć.: kserokopię dowodu osobistego oraz dokument potwierdzający dochody. Należy również przedstawić następujące informacje: wykształcenie, stan cywilny, liczbę dzieci, status mieszkaniowy, numer telefonu, nazwisko rodowe matki oraz informację o czasie i okresie zatrudnienia. Klienci deklarują również, na ile rat kredyt ma zostać rozłożony oraz termin płatności, np. 10 ego każdego miesiąca.

Wkład własny wynosi 30% wartości rezerwacji, pozostała suma zostanie rozłożona na atrakcyjne raty, które są spłacane przez okres 10-60 miesięcy. Oprocentowanie wynosi 1% miesięcznie (liczba miesięcy = wysokość oprocentowania.) I tak np. jeżeli klienci zechcą skorzystać z atrakcyjnych ofert first minute i zarezerwują wakacje w styczniu, jednocześnie deklarując okres spłacania na 10 miesięcy, już jesienią będą mogli ze spokojem wspominać wakacje, wiedząc, że zostały już spłacone i nie obciążyły budżetu. A być może będą już planować następną wyprawę poprzez wyszukiwarkę portalu Traveliada.pl lub poprzez telefoniczne centrum rezerwacji pod numerem 801 000 701.

ZADZWOŃ
infolinia: 801 000 701
tel.kom: 71 340 50 50
Zostaw nr - oddzwonimy
ODWIEDŹ NAS
Nasi doradcy pomogą Państwu
w doborze najlepszej oferty
Odwiedź nasz salon
Nasi konsultanci chętnie
odpowiedzą na pytania
Napisz do nas
Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
OFERTA
DNIA