Żałoba

Opinie: wysoki standard hotelu

Brakuje Ci czasu, by znaleźć
odpowiednią ofertę?
Przygotujemy ją dla Ciebie!
@ Zostaw kontakt
Gwarancje Traveliada.pl

Bezpieczna Rezerwacja
Sprzedajemy wycieczki przez internet od 2004 roku. Mamy doświadczonych konsultantów ds sprzedaży.

Szybka Rezerwacja
Wszystkie formalności związane z rezerwacją możemy załatwić w 15 minut.

Twoja podróż jest bezpieczna
Każda wycieczka jest chroniona przez specjalne ubezpieczenie od niewypłacalności Organizatora.

Gazele Biznesu
W 2015, 2017 i 2019 roku zostaliśmy nagrodzeni e-Gazelą Biznesu przez Puls Biznesu w dziedzinie biznes e-commerce.

Nagrody i Dyplomy
Jesteśmy regularnie nagradzani przez Touroperatorów. Sprawdź »

Warsztaty Fotograficzne w Tunezji w 2012 roku

2012-03-07

Tunezja to z pewnością jeden z najpopularniejszych kierunków wakacyjnych, wybierany przez Polskich turystów. Jego atuty oraz walory turystyczne docenili także organizatorzy Ogólnopolskiego Pleneru FotoVideo Tunezja 2012.

To właśnie w tym kraju postanowili zorganizować coroczną imprezę, w poprzednich latach uczestnicy pleneru fotograficznego byli na Sycylii, w Hiszpanii na wybrzeżu Costa Brava, w Grecji w regionie Rethymnon oraz na wybrzeżu egejskim Turcji. Zakwaterowanie podczas wyjazdu zapewnia Portal Turystyczny Traveliada.pl z Wrocławia, współpracujący z Regionalnym Ośrodkiem Kultury w Częstochowie od dawna.

Traveliada.pl posiada 12 lat doświadczenia w turystyce, natomiast 8 - w sprzedaży ofert za pośrednictwem Internetu. Biuro posiada rekomendację Polskiej Izby Turystyki, a także uczestniczy w programie Rzetelna Firma. Współpracuje jedynie z renomowanymi i wiarygodnymi touroperatorami.

Celem pleneru jest twórcza interpretacja fotograficzna walorów tunezyjskiego krajobrazu nadmorskiego, a także doskonalenie warsztatu twórczego. Uczestnicy będą mieli okazję do nawiązania międzynarodowych kontaktów artystycznych oraz wymiany doświadczeń.

Zapraszamy chętnych do zapisów: rezerwacje@traveliada.pl

Warsztaty Fotograficzne odbywają się w Tunezji w terminie od 5.lipca 2012 r do 19 lipca 2012 r z wylotem z Katowic w hotelu Saadia 3* jest to hotel klubowy z wersją All Inclusive

Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
OFERTA
DNIA