71 340 50 50
info 801-000-701
pn-pt: 8-22, so: 9-19, ni: 13-20
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Rzetelna firma Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
> > > > Coral Beach Resort (ex. Coral Beach Rotana Resort)

Coral Beach Resort (ex. Coral Beach Rotana Resort)

standard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelu

Opinie klientów dotyczące hotelu

Średnia wszystkich ocen:  8.5/10
Autor: PAWEŁ
Wyjazd: marzec 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 9/10
Cena/jakość: 10/10
Opis:
Hotel jak najbardziej polecam, ale dorosłym. Nie ma po prostu, żadnego Aqua parku, czy nawet jakieś większej zjeżdżalni przy basenie (jednym z dwóch), żeby dzieci mogły się czymś zająć. Hotel dla osób, które jadą, żeby w spokoju odpocząć. Wg mnie ważne, żeby przy polecaniu tego hotelu WYRAŹNIE zaznaczyć, że są to tylko i wyłącznie bungalowy . Zeby ktos nie jechał z przekonaniem, że zamieszka w piętrowym budynku jako hotelu. Bungalowy dla jednych są plusem , dla innych minusem. Dla mnie jak najbardziej na plus. Na plaży (dużej, szerokiej) w miarę spokojnie (choćby przez to , że nie ma właśnie dzieci;)). Plaża żwirkowata, potrzebne buty, żeby wejśc kawałek dalej do morza. Rafa...dla mnie brak rafy! Obsługa hotelu w 95% bardzo uprzejma, usmiechnięta. Od recepcji, przez kelnerów, barmanów, kucharzy, osób sprzątających do pracowników na plaży. Co prawda napiwki robią swoje, ale nawet bez są bardzo w porządku. Może niektórzy się zdziwią,ale za 6 dolarów dziennie (2 dla sprzatającego, 2 wieczorem w barze dla kelnera i 2 dla obsługi baru na plaży) nie martwiliśmy się o wodę dodatkową (w pokoju), o donoszenie napojów/drinków w barze - kelner sam tylko zerkał,czy nam pustoszeją ;) szklanki i bez pytania donosił, podobnie było na plaży (nie trzeba się po prostu wkurzać o to, że barman na plaży wleje po pół szklanki piwa, czy innego napoju i za 5 minut znowu trzeba stać w kolejce). Czyli 6 dolarów dla własnej wygody na całą grupę. Jeśli chodzi o pokój to akurat dostaliśmy bardzo fajny, w dobrym miejscu, blisko plaży (chociaż plaża i tak nie jest tak blisko jak np. w TITANIC PALACE), z widokiem na morze , odnowiony (bo większość pokojów jest jeszcze nie odnowiona). Nie będę ukrywał, że za dodatkowym 10$ w paszporcie przy meldowaniu zaraz po przyjezdzie. Wiem od innych Polaków, że dostali pokoje w "starej" części hotelu, daleko od plaży, od barów. Ogolnie w pokojach (duże, przestronne) czysto, no i fajny bajer, że każdy jest ze swoim tarasem, stolik i krzesła w zestawie ;). Jeśli chodzi o posiłki to...w porównaniu z TITANIC PALAC, czy SHARM PLAZA gdzie byłem w ostatnim roku to naprawdę szacun (jeśli chodzi o Egipt!). Chodzi głównie o mięsa (kurczak, wołowina, baranina, indyk, ryba), które codziennie były w innej formie, no bo dodatki to jak dodatki...część rzeczy stałych, ale nawet w dodatkach były codziennie jakieś urozmaicone. Dobrze doprawione, smaczne, dużo, gorące. Na sali w czasie posiłków było bardzo wielu kucharzy, co robi fajny efekt "restauracyjny", pozostałej obsługi całe tłumy, także nie trzeba było czekać na stolik, czy sztućce, czy nawet napoje, bo obsługa sama podchodziła i pytała o napoje. Animacje krótkie, ale codziennie inne (chociaż rozmawiałem z jedną dziewczyną z Łotwy - animatorka i mówi, że ...akurat nam sie teraz trafiło, że jest takie urozmaicenie ;)). fireshow, pokazy z węzami, cobrami, jakieś połykanie mieczy, no i proste jakieś wybory miss, mistera. Ogólnie całość jako wyjazd 5/5, a sam hotel na 4+/5 Zdaje sobie sprawe oczywiście, ze jest teraz okres "pozasezonowy". Mniej turystów, większe mozliwości obsługi i w ogóle hotelu. No ale takie opinie z poza sezonu też są ważne ;) DZIĘKUJĘ BEACIE Z ODDZIAŁU W OPOLU ZA UDANE WAKACJE :)
Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

dla par
dla ceniących ciszę
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Data wpisu: 2019-03-22
Autor: Paweł
Wyjazd: marzec 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 10/10
Zalety:
Obsługa, jedzenie, animacje, plaża
Wady:
rafa...a raczej jej brak, tylko dwa nieduże baseny
Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

dla singli
dla par
dla seniorów
dla grupy znajomych
na wyjazdy integracyjne
dla ceniących ciszę
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Czystość:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Obsługa:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Aquapark:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2019-03-22
Autor: Paweł
Wyjazd: marzec 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 10/10
Zalety:
Obsługa, jedzenie, animacje, plaża
Wady:
rafa...a raczej jej brak, tylko dwa nieduże baseny
Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

dla singli
dla par
dla seniorów
dla grupy znajomych
na wyjazdy integracyjne
dla ceniących ciszę
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Czystość:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Obsługa:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Aquapark:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2019-03-22
Autor: Basia
Wyjazd: luty 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 10/10
Zalety:
hotel wygodny, czysty, można dobrze wypocząć
Opis:
jestem bardzo zadowolona, hotel zajmuje duży obszar, ma piękne ogrody, jest bajecznie, kto chciałby odpocząć szczerze polecam, posiłki przepyszne, obsługa miła, profesjonalna
Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

dla rodzin z dziećmi
dla singli
dla par
dla seniorów
dla grupy znajomych
na wyjazdy integracyjne
dla ceniących ciszę
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Czystość:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Obsługa:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2019-03-17
Autor: Martyna i Paweł
Wyjazd: kwiecień 2018
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 8/10
Opis:
Teren hotelu ogromny, czysty. Personel nienachalny i przyjaźnie nastawiony do turystów. Panowie sprzątający uprzejmi i bardzo pomocni, codziennie dostarczali butelkę wody. Jedzenie doprawione, duży wybór ziemniaków, grill na zewnątrz, mięso mięciutkie. Owoce tylko dwa rodzaje codziennie takie same. Pyszne przekąski przy plaży, w tym falafel. Jeden z niewielu hoteli gdzie nas nie nagabywano wycieczkami. Ogólnie polecamy.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2018-05-06
Autor: zoover
  
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 8/10
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2017-12-15
Autor: Nemo
Wyjazd: sierpień 2017
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 10/10
Opis:
Bardzo miła, przyjazna obsługa. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Jak na Egipski warunki czysto i znośnie. Wspaniała rafa z ogromną ilością kolorowych ryb.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2017-10-11
Autor: Rafał i Alina
Wyjazd: październik 2017
Ocena ogólna: 9/10
Cena/jakość: 8/10
Opis:
Był to nasz drugi urlop w Hurgadzie. Zakwaterowanie w bungalowach jak na standardy egipskie przyzwoite podobnie obsługa. Plaża z atrakcjami fantastyczna (nurkowanie i snorkeling na rafie, nauka windsurfingu, bar, leżaki). Ekipa od animacji fantastyczna, wystarczy tylko chcieć dołączyć do zabawy, której organizują naprawdę dużo. All inclusive w pełnym wydaniu, można się naprawdę przejeść i klątwa gotowa ale z przejedzenia. Dziękuję za pomoc w wybraniu hotelu. Polecam jako pewne miejsce na dobry wypoczynek.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2017-10-18
Autor: Grzegorz
  
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
Cudowne miejsce dla osób szukających ciszy i spokoju. Bungalowy dzięki którym nie ma hałasu z żadnej strony świata wiec spicie w pełnej ciszy... Plaża przepiękna ( jedna z najpiękniejszych w Hurghadzie ), piaszczysta, swobodne zejście do morza przy której znajduje się oczywiście bar, klub animacyjny Veronika Dance Dla lubiących opalanie toples jest również plaża dla nudystow ? Jedzenie dobre aczkolwiek dla mnie śniadania nie spełniały oczekiwań bo nie przepadam za nabiałem ( dla tych co lubia sery, jaja, pomidory i jogurty jest ok ) Obsługa i menadżerowie bez najmniejszych zarzutow. Pozdrawiam z tego miejsca Ayman Elrashidy, Mohamed Mosleh Mohamed Mohsen Z ogromną przyjemnością chciałbym podziekować osobie, która pomogła mi z wyborem tego miejsca a mianowicie Beata Pytel z biura podróży Traveliada Opole. Osoba pełna pasji, z ogromnym doświadczeniem.Dzięki takim osobom wiem, że wakacje będa w 100% udane. Dziękuję Beatko!!! Wybierając kolejnym razem Egipt wybiorę na 100 to miejsce. Serdecznie polecam.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2016-12-29
Autor: Krzyś
Wyjazd: sierpień 2013
Ocena ogólna: 7/10
Cena/jakość: 7/10
Opis:
Z czystym sumieniem polecam ten hotel. Położony jest na dużym obszarze, przez co nie widać nadmiernej ilości gości Duża plaża, ładny basen, super animatorzy.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2013-10-20
Autor: aniat
  
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 8/10
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2012-08-25
Autor: aniat
  
Ocena ogólna: 7/10
Cena/jakość: 8/10
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2012-08-25
+ dodaj opinie
 
ZADZWOŃ
infolinia: 801 000 701
tel.kom: 71 340 50 50
Zostaw nr - oddzwonimy
ODWIEDŹ NAS
Nasi doradcy pomogą Państwu
w doborze najlepszej oferty
Odwiedź nasz salon
KONTAKT
Nasi konsultanci chętnie
odpowiedzą na pytania
Napisz do nas
Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
OFERTA
DNIA