71 340 50 50
pn-pt: 10-18, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy Unia Europejska
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Egipt 
  • Marsa El Alam 
  • > Blue Reef Resort

    Blue Reef Resort

    standard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelu

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  7.6/10
    Autor: rosewa
      
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 8/10
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla seniorów
    dla ceniących ciszę
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Aquapark:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Jakość wifi:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2021-03-23
    Autor: zoover
      
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 7/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-12-15
    Autor: Zina
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 5/10
    Opis:
    Był to nasz czwarty wyjazd do Egiptu, ale pierwszy do Marsa Alam. Perełka Afryki, polecam wszystkim. Nieduży, kameralny hotel, gdzie bardzo dbają o czystość, codziennie sprzątanie i niespodzianki z ręczników. Bardzo piękne utrzymywany ogród, basen rewelacja. Plaża przy hotelu, z piękną rafą. Jedyny minus, brak pomostu. Jedzenie typowo egipskie,nam smakowało i nie chodziliśmy głodni. Piwo,przy plaży i basenie, lane z butelek. Brak butelkowanych napoji w pokoju, ale można zakupić 2l po 1dolarze. Polecam hotel osobą ceniącym spokój i zamiłowanie do nurkowania. Animatorka Magda zawsze gotowa do pomocy, przemiła osoba. Polecam również relaksujący masaż, w bardzo korzystnych cenach, oraz drinki owocowe ze świeżych owoców. Życzę miłego pobytu. Dla nas to byli najbardziej udane wakacje, napewno tam jeszcze wrócimy ????
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-07-21
    Autor: Kasia
    Wyjazd: grudzień 2016
    Ocena ogólna: 4/10
    Cena/jakość: 5/10
    Opis:
    Hotel ladny,10m od pokoju plaza piekne rafy na miejscu,obsluga ok..Jedzenie w ofercie all sniadanie,pozne sniadanie,przekaski 2x,nalesniki ,obiad kolacja,napoje w wersji all... Brak przekasek 2x,brak poznych sniadan,brak wody w pokojach ,brak ogolnie wody do picia trzeba placic 1$,brak kawy tylko do sniadania pozniej trzeba placic,-OBIADY I KOLACJE tragedia na 7dni--2xmieso ,1x ryba ,wyliczone i oddzielane ,ryz i warzywa ,co nie zjedzone na obiad panierowane na kolacje lub mielone i klopsiki i tak w kolo,owocow brak -kiwi podawane w cwiartkach ,polowki bananow,pomatancze w plasterkach --KONIEC OWOCOW... NAJ gorsze ze czlowiek placi za all --a dostaje g..... TAK MOI DRODZY CHODZI SIE GLODNYM zeby za wode trzeba bylo placic lub kawe ??? Dystrybutory sa zakrywane .Sniadania przez 7dni -jajka,omlet i cos w rodzaju sera- na tym koniec.. Oczywiscie biuro umywa rece twierdza ze to glupoty- tyle ze wyslalam im nawet zdiecia..Na portalach wakacje .pl,fb pocztajcie jakie jest jedzenie ,masa ludzi sklada reklamacje -Szkoda pieniedzy na wersje ALL -bo jedzenia i picia i tak nie ma,kelner wogole nie ma pojecia o drinkach leja lyzke np.alkoholu i reszte fanty to jest drink--TO WSZYSTKO W WERSJI ALL-- tragedia i szlak trafia
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-02-21
    Autor: iwmy
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Byliśmy drugi raz w tym hotelu, polecam.Traveliada doskonale to zorganizowała, a szczególne podziękowania dla Pani Małgosi Lewkowicz (fachowiec konsultant- to już chyba 20 -sta impreza za pośrednictwem Pani Małgosi, i zawsze tylko zdajemy się na jej doświadczenie, zawsze wybiera optymalną ofertę i najtańszą). Miejsce urocze cisz, spokój dużo miejsca przy basenie i na plaży.Hotel nawet powyżej ****. Jedzenie super egipskie i włoskie codziennie owoce morza dla miłośników.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2015-07-19
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Bardzo udany urlop. Pokoje czyste, duże, codziennie sprzątane, pościel zmieniona. łazieńka duża, czysta, wszystko działało prawidłowo.Klima super. Hotel duży, czysty, zadbany.Restauracja czysta, jedzenie smaczne. Kelnerzy i kucharzy uprzejmy, personel miły. Polecam serdecznie
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2015-04-19
    Autor: Antek
    Wyjazd: wrzesień 2012
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 8/10
    Opis:
    Hotel ok, basen spoko, jedzienie dobre, okolica spokojna. Jelsi ktos szuka animacji to niech tu nie jedzie, tylko tam gdzie sa zeswirowane dzieciaki i baseny. To hotel dla spokojych ludzi ;) lubiacych cisze i slonce. I oczywiscie dla... NURKUJACYCH, rafa jest przecudowna!
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2013-02-01
    Autor: aniat
      
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 8/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2012-08-25
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 801 000 701
    tel.kom: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE