71 340 50 50
info 801-000-701
pn-pt: 8-22, so: 9-19, ni: 13-20
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Rzetelna firma Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
> > > > Royal Albatros Moderna

Royal Albatros Moderna

standard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelu

Opinie klientów dotyczące hotelu

Średnia wszystkich ocen:  8.5/10
Autor: PIOTREK I JUSTYNA
Wyjazd: czerwiec 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 10/10
Opis:
Hotel ktory nam Pani polecila Pani Beato spelni nasze oczekiwania bo na pewno kiedys do niego wrocimy . Teraz moge napisac ze jak na Egipt hotel jest czysty , bardzo zadbany , jedzenie nie do uwierzenia jak na Egipt, obsluga lepszej nigdzie nie widzialem , podejscie do gości fantastyczne.Mam nadzieje ze sie nie zepsuje jak to mialo miejsce z jazzem w Hurgadzie bo naprawde mam ochote tam wrocic na wypoczynek. Reasumujac Beatko jestes naprawde godne polecenia ???? dziekuje i do uslyszenia one day.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Data wpisu: 2019-07-05
Autor: TomMat
Wyjazd: maj 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 9/10
Cena/jakość: 9/10
Zalety:
Piękne baseny ,dobre jedzenie ,czystość
Wady:
nie ma
Opis:
Wspaniały pobyt w hotelu Moderna ,bardzo dobre jedzenie ,czysto na terenie hotelu jak i w pokojach . Codziennie zmieniana pościel i sprzątany pokój . Byliśmy w pokoju 221 z widokiem na baseny ,mimo iż w rezerwacji był pokój z widokiem na ogród . Pokój z widokiem na basen dostaliśmy w prezencie. Pokoje wyremontowane ,łazienka ładna duża. Duża ilość restauracji i w każdej inne jedzenie , fajne bary przy basenach z dobrymi drinkami.Rafa przy pomoście. Wieczorem animacje i mini disco dla dzieci. Obsługa uśmiechnięta i chętna do pomocy.Polecam hotel ,warto się wybrać.
Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

dla rodzin z dziećmi
dla par
dla seniorów
dla grupy znajomych
na wyjazdy integracyjne
dla szukających rozrywki
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Czystość:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Obsługa:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Aquapark:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Jakość wifi:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2019-05-31
Autor: Ela
Wyjazd: grudzień 2017
Ocena ogólna: 7/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
Wakacje w hotelu Royal Albatros Moderna oceniam w skali od 1 do 10 na 5. Hotel przyzwoity. Restauracje również. Jedzenia dostatek. Kilka restauracji do wyboru-jednocześnie, bo leżą obok siebie. Można znieść sobie wszystko na co się tylko ma ochotę do jednej i oddać się rozkoszy jedzenia. Kolacja tematyczna w restauracji przy plaży wspaniała. Przy dźwiękach skrzypiec i ze wspaniałą tancerką. Polecam również restaurację włoską i pyszne naleśniki w restauracji z przekąskami. Pokoje różne. Mi przypadł starszy. Wieczorem ciemny, klimatyzacja uszkodzona-lało się z niej. Łazienka też nadgryziona zębem czasu. Mimo tego w stanie przyzwoitym. Obsługa wszędzie wspaniała. Basen podgrzewany bardzo dobrze. Aż miło było popływać. Jest w tym hotelu jeden duży minus ( nie to, że na końcu miasta), ale bardzo wietrzna dzielnica. Przez cały rok. Wiało koszmarnie przez dużą część dwutygodniowego pobytu. Uniemożliwiało to wejście do morza na końcu bardzo długiego pomostu (760m). Fale demolowały zejście do morza, a tylko tam były rafy koralowe. Nawet jak nie wiało prawie wcale nie można było za daleko odpłynąć od zejścia, bo w drodze powrotnej trzeba było płynąć pod prąd, do czego było trochę siły aby pokonać fale. W połowie pomostu jest zejście do morza, gdzie można się kąpać i podziwiać pojedyncze grupy korali. Od brzegu nie można było popływać, bo jest bardzo płytko i do tego są odpływy. Podsumowując, hotel bardzo dobry dla tych którzy chcą zjeść i poleżeć przy basenie. Nie dla takich jak moja rodzina, czyli snorkeling od samego rana do wieczora.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2018-01-09
Autor: Janek
Wyjazd: wrzesień 2017
Ocena ogólna: 9/10
Cena/jakość: 10/10
Opis:
Bardzo dobry hotel dla rodzin. Bardzo duży wybór potraw, nawet sushi. Pokoje przestronne, nowe, czyste, bardzo wygodne.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2017-10-10
Autor: zoover
  
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 8/10
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2017-12-15
Autor: Bożena D.
Wyjazd: sierpień 2017
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
Hotel czysty zadbany bardzo miła obsługa, posiłki dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, kontakt z rezydentem o każdej porze, polecam :)
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2017-09-04
Autor: Dionizy z familiada
Wyjazd: czerwiec 2012
Ocena ogólna: 9/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
WOW, to byl pierwszy dzwiek jaki wydala z siebie nasz familada :) Super hotel, goraco polecamiy. Piekne pokoje, lazienki porownujac do pokoju troche skromne, ale basen, hotel, teren... :D Wyzywienie chyba najlepsze jakie mielismy okazje doswiadczyc ;). Aquapark porwal nam dzieci ! Malo ja na oczy widzielismy ;). Pozdawiami czujemy, ze znow tam wrocimy
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2013-02-01
Autor: Natalia
Wyjazd: marzec 2012
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
Horel podzielony na dwie części: spokojna i rozrywkowa. My bylismy w rozrywkowej i bylo super! To jakie jedzonko serwuja..bajka :). To nasz piaty pobyt w Egipcie i kuchnia tego hotelu nas zaskoczyla bardzo milo: przepyszne! Bardzo fajny aquapark, dzieci i dorośli swietnie sie bawia. Pokoje bardzo ładne, ale łazienki moznaby odswiezyc ;).
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2013-01-15
Autor: aniat
  
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 8/10
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2012-08-25
+ dodaj opinie
 
ZADZWOŃ
infolinia: 801 000 701
tel.kom: 71 340 50 50
Zostaw nr - oddzwonimy
ODWIEDŹ NAS
Nasi doradcy pomogą Państwu
w doborze najlepszej oferty
Odwiedź nasz salon
KONTAKT
Nasi konsultanci chętnie
odpowiedzą na pytania
Napisz do nas
Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
OFERTA
DNIA