71 340 50 50
pn-pt: 10-18, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Grecja 
  • Korfu 
  • > Labranda Sandy Beach

    Labranda Sandy Beach

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  9/10
    Autor: Bartek
    Wyjazd: lipiec 2019
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    Bardzo wysoki poziom świadczonych usług. Każdy znajdzie coś dla siebie. Świetna lokalizacja - bardzo blisko do morza, basenów i restauracji. Na plaży i przy basenach darmowe leżaki i parasole. Pokój duży i czysty, z bardzo dobrą klimatyzacją. Przemiła obsługa hotelowa i w restauracjach. Pokoje sprzątane codziennie, codziennie również wymieniane ręczniki. Bardzo dobre, urozmaicone, świeże jedzenie. Ogromny wybór owoców, deserów i napojów. Na wysokim poziomie animacje dla dzieci i dorosłych. Na wyróżnienie zasługuje kolacja w restauracji greckiej Ammos. Gorąco polecam wypoczynek w tym miejscu.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2019-08-01
    Autor: Pędzik
    Wyjazd: lipiec 2018
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 8/10
    Opis:
    Hotel czysty, ładne pokoje, sprzątane, bardzo dobre jedzenie jak na Grecję rewelacja, blisko do morza, duży ładny teren. Cisza i spokój fajna baza wypadowa na zwiedzanie wyspy, dla rodzin z dziećmi polecam.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-08-22
      
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    jedzenie bardzo dobre,polecam nawetk wybrednym uwaga na komary na początu lipca byliśmy i cięły po 22giej nie dało się siedzieć nad morzem i trzeba było zamykać na noc okna, a jak wiadomo w tych krajach nie często mają wentylację - tu nie ma, więc nie było świeżego powietrza w nocy, bo nie zapewniają moskiter... reszta bdb, wygląd hotelu: budynki ładne i kameralne, dużo zieleni, bardzo miło
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-07-24
    Autor: zoover
      
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 7/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-12-15
    Autor: Ania
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Hotel idealny na wyjazd z dziećmi. Bardzo fantastyczna i przemiła obsługa ! Dla dzieci wiele jest atrakcji, animatorzy są na najwyższym poziomie :) Bardzo blisko morze. Baseny przy hotelach zadbane. Tak samo pokoje- bez jakichkolwiek zarzutów! Poleecam !
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-09-12
    Autor: Piotrek
    Wyjazd: wrzesień 2016
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    Hotel bardzo nam się podobał. Ma bogate zaplecze - 3 baseny, 3 restauracje, wypożyczalnię quadów, sklep. W dodatku świetna lokalizacja - krótki lot, krótki transfer z lotniska. Do plaży było blisko a sama plaża była normalna - ani żwirkowa, ani kamienista. Animacje były na bardzo wysokim poziomie, w dodatku o różnych porach. Sam personel był bardzo uprzejmy i pomocny. Bardzo miło spędzony czas. Będzie co wspominać! :-)
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-09-15
    Autor: Ania i Michał
    Wyjazd: sierpień 2016
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    Super hotel, zasłużone 4 gwiazdki. Niezatłoczone restauracje i miejsca ogólnodostępne. Spory teren, czyste baseny z dużą ilością leżaków. Posiłki do wyboru w 2 restauracjach międzynarodowej i włoskiej - jedzenie jest tam bardzo dobre! Gorąco polecamy!
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-09-27
    Autor: aniat
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
     
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2012-08-25
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE