71 340 50 50
pn-pt: 10-18, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Grecja 
  • Rodos 
  • > Filerimos Village

    Filerimos Village

    standard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelu

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  8.2/10
    Autor: Grzegorz
    Wyjazd: sierpień 2021
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 7/10
    Zalety:
    Super baseny, dobre jedzonko, blisko do plaży :)
    Wady:
    Bez większych uwag.
    Opis:
    Generalnie polecam hotel. Bardzo blisko lotniska - szybki dojazd. Przestronny hotel, super baseny przy krórch znajduję sie snack bar z drinkami oraz przekąskami na ciepło (tosty, fryty, lody - super opcja zwłaszcza z dzieciakami). Ciekawe zjeżdżalnie w osobnej części hotelu. Piękny ogród. Hotel sam w sobie również ok. Bardzo dobre jedzenie - zóżnorne. Mozna zjeść zarówno w środku, jak i przy stolikach za zewnątrz, każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczory można spędzić na tarasie przy basenie popijając drinki :) (Nie jestem zbyt wymagającym klientem) Ogólnie polecam.
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla rodzin z dziećmi
    dla singli
    dla par
    dla seniorów
    dla grupy znajomych
    na wyjazdy integracyjne
    dla zwiedzających
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Aquapark:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Jakość wifi:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2021-09-13
    Autor: Zygmunt
    Wyjazd: czerwiec 2019
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 8/10
    Opis:
    Filerimos Village otoczony jest zielenią, pokój dostaliśmy bardzo szybko po przyjeździe. e klimatyzowane, sprzątane codziennie, czyste i zadbane. Do plaży daleko ale basen był wystarczający i leżaki dostępne dla każdego. Dobrze się bawiliśmy w aquaparku. Animatorzy weseli i zabawni zwłaszcza Rodion i Stefan i Jamie. . Jedzenie bylo super ale po tygodniu zaczeło się trochę powtarzać: na śniadania typowo tradycyjne,często monotonne potrawy,obiady i kolacje różnorodne, codziennie serwowane greckie potrawy - naprawdę każdy mógł znaleźć coś dla siebie, obsługa w restauracji zawsze uśmiechnięta i pomocna. Drinki rewelacyjne zwłaszcza Despinę serwowana przy basenie. Rodos to mała wyspa więc wypożyczylismy auto i trochę pozwiedzaliśmy. Bardzo nam się podobała, a i ciepły wiaterek też był rewelacyjny.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2019-07-12
    Autor: Karolina
    Wyjazd: lipiec 2019
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Rano obudziły nas cykady :D Bogata (jak na 3+ gwiazdki) oferta All-inclusive dużo warzyw świeżych i pieczonych, tzatziki, feta, oliwa, różne sosy, wybór mięs: jagnięcina, wołowina, królik, kurczak, wieprzowina, grill, ryby i owoce morza, Owoce i pyszne lokalne ciasta i desery. Alkohole lokalne smaczne, piwo i wino lekkie i zawsze zimne. Hotel otoczony zielenią i kwiatami. Piękny duży basen, płytszy basen dla młodszych i brodzik dla najmłodszych. Dodatkowo 2-gi głęboki basen od frontu. Plaża blisko hotelu, kameralna i urokliwa. Można za 8 Euro(6 jeśli się zaprzyjaźni z właścicielką) wypożyczyć leżaki z parasolem na cały dzień, wrócić do hotelu na obiad, odespać sjestę i wrócić na popołudniowe opalanie. Niedaleko hotelu tani supermarket i warzywniak. Okolica spokojna i bezpieczna, można łatwo i tanio wypożyczyć auto albo skuter(uwaga: potrzebne prawo jazdy AM lub A) i zwiedzić wyspę. Dostaliśmy w last minute powiększony pokój rodzinny na 3-cim piętrze hotelu. Wielki taras na 4+ osób, darmowa klimatyzacja, codzienne sprzątanie. Kalimera/kalispera/efcharisto i parakalo otwierają serca miejscowych i obsługi.
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla rodzin z dziećmi
    dla singli
    dla par
    dla seniorów
    dla grupy znajomych
    dla szukających rozrywki
    dla osób aktywnych
    dla zwiedzających
    dla ceniących ciszę
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2019-07-29
    Autor: Daria
    Wyjazd: czerwiec 2018
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 8/10
    Opis:
    Hotel położony w dużym ogrodzie. Zakwaterowanie o godzinie 14,pomimo wczesnej pory otrzymaliśmy od razu opaski all inclusive. Pokoje bardzo duże, bungalowy mniejsze bardziej nowoczesne. Wszystko codziennie gruntownie sprzątane, łącznie z pościelą. Na miejscu wypożyczalnia samochodów. Panie na recepcji bardzo uprzejme i życzliwe. Jedzenie :śniadania typowo angielskie ale smaczne, pieczywo i domowej roboty dżemy super smaczne. Lunch i kolacja codziennie coś innego. Na zewnątrz grill. Baseny jeden przy jadalni gdzie było bardzo spokojnie oraz dwa w ogrodzie, woda czysta, fajne animacje, aerobik, piłka wodna. W snak barze fajna obsługa, lody dla dzieci. Hotel położony niedaleko miasta Rhodes, autobusem 30 minut 2.3? w jedną stronę lub 17? taksówka w jedną stronę. Jakość odpowiednia do ceny i adekwatna do 3*. Po przemyśleniach mogę go polecić raczej rodzinom z dziećmi bądź starszym. Młodzież może się tam nudzić. Jako baza wypadowa polecam.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-08-23
    Autor: zoover
      
    Ocena ogólna: 6/10
    Cena/jakość: 6/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-12-15
    Autor: Edyta
      
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Super Hotel ! Dobry dojazd do lotniska:)Niedaleko plaża :) Hotel bardzo przytulny, atmosfera bardzo przyjazna :) Niczego nam nie brakowało. Wszystko jak w najlepszym porządku. Jedzenie bardzo smaczne a co najważniejsze- świeże :) Pokoje również zadbane, czyste :) Polecam !
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-06-20
    Autor: Izabella
    Wyjazd: lipiec 2015
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-02-25
    Autor: aniat
      
    Ocena ogólna: 6/10
    Cena/jakość: 6/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2012-08-25
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE