71 340 50 50
pn-pt: 9-19, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Tunezja 
  • Monastir 
  • > Caribbean World Monastir

    Caribbean World Monastir

    standard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelu

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  8.7/10
    Autor: ADAM
    Wyjazd: lipiec 2019
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Pani Beatko, wróciliśmy dzisiaj z wakacji w Tunezji, było rewelacyjnie, hotel super z animacjami i pięknym dużym aqua parkiem, w pokojach czysto i na poziomie, hotel i plaża oraz zaplecze super dla rodzin z dziećmi, trochę morze brudne z jakiś trzcin od fal ale trochę w lewo lub w prawo i było super, plaża piaszczysta bez zastrzeżeń, w hotelu śniadania, obiady i kolacje co noc innej tematyki (włoska, indyjska, turecka itp) animacje na 10 dniowy pobyt ani razu nie powtórzyły się ????, hotel godny polecenia dla wymagających i dla rodzin z dziećmi
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla rodzin z dziećmi
    dla par
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Data wpisu: 2019-08-05
    Autor: rodzina 2+2
      
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    BYŁAM Z MĘŻEM I 2 DZIECI [10 I 5 LAT] 2 TYGODNIE.JEDZENIE BARDZO DOBRE ,KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE.POŁOŻENIE BEZPOŚREDNIO PRZY MORZU,WIDOKI SUPER,W UPALNE DNI MORSKA BRYZA NAD BASENEM.MORZE CZYSZCZONE Z GLONÓW ALE PRZY DUŻYM WIETRZE GLONY NIESTETY NAPŁYWAŁY NON STOP,WODA PRZEJRZYSTA I CIEPŁA,DLA DZIECI OK DUŻA MIELIZNA. HOTEL PODZIELONY NA DWIE STRONY PRZY MORZU MNIEJSZY BASEN ZE SŁODKĄ WODA A Z TYŁU BUDYNKU GŁÓWNEGO BASENY ZE ZJERZDŻALNIAMI ZE SŁONĄ WODĄ[LATA ŚWIETNOŚCI MAJĄ ZA SOBĄ] Z RUR WPADASZ WPROST DO SŁONEJ WODY CO NIE ZAWSZE JEST PRZYJEMNE MOJE DZIECI PO KILKU ZACHLAPANIACH TWARZ NIE KORZYSTAŁY ZE ZJERZDŻALNI. FAJNE ANIMACJE DLA DZIECI IDOROSŁYCH CODZIENNE PRZEDSTAWIENIA W AMITEATRZE,MINI DICKO NAD BASENEM PRZY MORZU BYŁO HITEM.OGÓLNIE POLECAM HOTEL ALE 2 TYGODNIE DLA NAS TO BYŁO ZA DŁUGO.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2015-11-06
    Autor: Emilo
    Wyjazd: październik 2014
    Ocena ogólna: 10/10
    Opis:
    Jestem z mężem bardzo zadowolona z wyjazdu do Tunezji z Waszym biurem podróży. Opis produktu na stronie odpowiadał z rzeczywistości, hotel bardzo blisko położony morza, obsługa bardzo miła i uprzejma. na terenie hotelu były bardzo fajne atrakcje (basen, zjeżdżalnie), jedzenie - ogromny wybór w bufecie, świeże i każdy znalazł coś dla siebie. Połączenie z miastem - Tunis bardzo dobre. Nawet do klepu nie było wcale tak daleko. Wycieczki fakultatywne organizowane w hotelu są naprawdę bardzo fajne i ciekawe. Jeżeli miałabym polecić komukolwiek to polecam szczerze bo naprawdę warto.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Data wpisu: 2015-03-31
    Autor: Marta
    Wyjazd: wrzesień 2014
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Hotel spełnił nasze oczekiwania, zadbany, czysty, obsługa miła, jedzenie smaczne i urozmaicone. Jedyne zastrzeżenie to rezydentka / nie informowała na bieżąco o zmianach/.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2014-11-19
    Autor: Agata
      
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    Bardzo fajny hotel.Położenie dobre,blisko morza i basenów.Animatorzy świetni,potrafią umilić czas od rana do póżnej nocy.Pokoje ok, czyste [jak na kraje arabskie].Jedzenie smaczne i duży wybór,,również bary przy basenach.Napoje i drinki do wyboru.Można łatwo przytyć,przy tak obfitym meni.Atrakcji nie brakuje dla dzieci i młodzieży, zjeżdżalnie przy basenach. Dla chętnych organizowane były wycieczki opcjonalne. Bardzo duży plus dla obsługi,sympatyczni kelnerzy,recepcjoniści,opieka rezydentki także bez zastrzeżeń. Oczywiście dużo słońca i ciepła woda.Wycieczka godna polecenia.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2014-08-31
    Autor: Helenia z Janem z Mazowsza
    Wyjazd: sierpień 2012
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    Hotel na ogromnym terenie! Jak ktos ma slaba orientacje to moze sie pogubic ;) ale bylo zabawnie. Kuchani: smaczna, roznorodna i doprawiona. Dkinki: zalezy kto leje, ale ja sie da kilka dinaro jednemi i drugiemu....Na pewo nie beda oszczedzac na gosciach ;). Sprzatanie pokoju: ok, nam wszytsko odpowiadalo- zostawilismy z dwa razy kilka dinarow. Animacje: jak oni to robia? Tyle energii, szalone zabawy z dziecmi i starszymi: skacza, biegaja, graja....Przemile chlopaki
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2013-02-26
    Autor: zoover
      
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 7/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2012-08-25
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    NEWSLETTER
    Informacje o promocjach i nowościach na Twoją skrzynkę
    Akceptujemy płatności kartami:
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE