71 340 50 50
info 801-000-701
pn-pt: 8-21, so: 9-19, ni: 13-20
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Rzetelna firma Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
> > > > Caribbean World Monastir

Caribbean World Monastir

standard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelustandard hotelu

Opinie klientów dotyczące hotelu

Średnia wszystkich ocen:  8.7/10
Autor: ADAM
Wyjazd: lipiec 2019
polecam ten hotel
Ocena ogólna: 10/10
Cena/jakość: 10/10
Opis:
Pani Beatko, wróciliśmy dzisiaj z wakacji w Tunezji, było rewelacyjnie, hotel super z animacjami i pięknym dużym aqua parkiem, w pokojach czysto i na poziomie, hotel i plaża oraz zaplecze super dla rodzin z dziećmi, trochę morze brudne z jakiś trzcin od fal ale trochę w lewo lub w prawo i było super, plaża piaszczysta bez zastrzeżeń, w hotelu śniadania, obiady i kolacje co noc innej tematyki (włoska, indyjska, turecka itp) animacje na 10 dniowy pobyt ani razu nie powtórzyły się ????, hotel godny polecenia dla wymagających i dla rodzin z dziećmi
Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

dla rodzin z dziećmi
dla par
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Data wpisu: 2019-08-05
Autor: rodzina 2+2
  
Ocena ogólna: 7/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
BYŁAM Z MĘŻEM I 2 DZIECI [10 I 5 LAT] 2 TYGODNIE.JEDZENIE BARDZO DOBRE ,KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE.POŁOŻENIE BEZPOŚREDNIO PRZY MORZU,WIDOKI SUPER,W UPALNE DNI MORSKA BRYZA NAD BASENEM.MORZE CZYSZCZONE Z GLONÓW ALE PRZY DUŻYM WIETRZE GLONY NIESTETY NAPŁYWAŁY NON STOP,WODA PRZEJRZYSTA I CIEPŁA,DLA DZIECI OK DUŻA MIELIZNA. HOTEL PODZIELONY NA DWIE STRONY PRZY MORZU MNIEJSZY BASEN ZE SŁODKĄ WODA A Z TYŁU BUDYNKU GŁÓWNEGO BASENY ZE ZJERZDŻALNIAMI ZE SŁONĄ WODĄ[LATA ŚWIETNOŚCI MAJĄ ZA SOBĄ] Z RUR WPADASZ WPROST DO SŁONEJ WODY CO NIE ZAWSZE JEST PRZYJEMNE MOJE DZIECI PO KILKU ZACHLAPANIACH TWARZ NIE KORZYSTAŁY ZE ZJERZDŻALNI. FAJNE ANIMACJE DLA DZIECI IDOROSŁYCH CODZIENNE PRZEDSTAWIENIA W AMITEATRZE,MINI DICKO NAD BASENEM PRZY MORZU BYŁO HITEM.OGÓLNIE POLECAM HOTEL ALE 2 TYGODNIE DLA NAS TO BYŁO ZA DŁUGO.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2015-11-06
Autor: Emilo
Wyjazd: październik 2014
Ocena ogólna: 10/10
Opis:
Jestem z mężem bardzo zadowolona z wyjazdu do Tunezji z Waszym biurem podróży. Opis produktu na stronie odpowiadał z rzeczywistości, hotel bardzo blisko położony morza, obsługa bardzo miła i uprzejma. na terenie hotelu były bardzo fajne atrakcje (basen, zjeżdżalnie), jedzenie - ogromny wybór w bufecie, świeże i każdy znalazł coś dla siebie. Połączenie z miastem - Tunis bardzo dobre. Nawet do klepu nie było wcale tak daleko. Wycieczki fakultatywne organizowane w hotelu są naprawdę bardzo fajne i ciekawe. Jeżeli miałabym polecić komukolwiek to polecam szczerze bo naprawdę warto.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Data wpisu: 2015-03-31
Autor: Marta
Wyjazd: wrzesień 2014
Ocena ogólna: 9/10
Cena/jakość: 10/10
Opis:
Hotel spełnił nasze oczekiwania, zadbany, czysty, obsługa miła, jedzenie smaczne i urozmaicone. Jedyne zastrzeżenie to rezydentka / nie informowała na bieżąco o zmianach/.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2014-11-19
Autor: Agata
  
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
Bardzo fajny hotel.Położenie dobre,blisko morza i basenów.Animatorzy świetni,potrafią umilić czas od rana do póżnej nocy.Pokoje ok, czyste [jak na kraje arabskie].Jedzenie smaczne i duży wybór,,również bary przy basenach.Napoje i drinki do wyboru.Można łatwo przytyć,przy tak obfitym meni.Atrakcji nie brakuje dla dzieci i młodzieży, zjeżdżalnie przy basenach. Dla chętnych organizowane były wycieczki opcjonalne. Bardzo duży plus dla obsługi,sympatyczni kelnerzy,recepcjoniści,opieka rezydentki także bez zastrzeżeń. Oczywiście dużo słońca i ciepła woda.Wycieczka godna polecenia.
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Lokalizacja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2014-08-31
Autor: Helenia z Janem z Mazowsza
Wyjazd: sierpień 2012
Ocena ogólna: 8/10
Cena/jakość: 9/10
Opis:
Hotel na ogromnym terenie! Jak ktos ma slaba orientacje to moze sie pogubic ;) ale bylo zabawnie. Kuchani: smaczna, roznorodna i doprawiona. Dkinki: zalezy kto leje, ale ja sie da kilka dinaro jednemi i drugiemu....Na pewo nie beda oszczedzac na gosciach ;). Sprzatanie pokoju: ok, nam wszytsko odpowiadalo- zostawilismy z dwa razy kilka dinarow. Animacje: jak oni to robia? Tyle energii, szalone zabawy z dziecmi i starszymi: skacza, biegaja, graja....Przemile chlopaki
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Łazienka:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Restauracja:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Atrakcje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Dla dzieci:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Przestrzenie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2013-02-26
Autor: zoover
  
Ocena ogólna: 7/10
Cena/jakość: 7/10
Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
Pokoje:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Posiłki:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Wsparcie:
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
ocena
Data wpisu: 2012-08-25
+ dodaj opinie
 
ZADZWOŃ
infolinia: 801 000 701
tel.kom: 71 340 50 50
Zostaw nr - oddzwonimy
ODWIEDŹ NAS
Nasi doradcy pomogą Państwu
w doborze najlepszej oferty
Odwiedź nasz salon
KONTAKT
Nasi konsultanci chętnie
odpowiedzą na pytania
Napisz do nas
Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
OFERTA
DNIA