71 340 50 50
pn-pt: 9-19, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Włochy 
  • Sycylia 
  • > Santa Lucia E Le Sabbie D'Oro

    Santa Lucia E Le Sabbie D'Oro

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  8.9/10
    Autor: zoover
      
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 8/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-12-15
    Autor: Maja
    Wyjazd: październik 2017
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    bardzo sympatyczny hotel. Polecam.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-10-26
    Autor: Klaudia
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Pobyt w hotelu uważam za jak najbardziej udany. Wszystko uważam na wielki plus. jestem zachwycona. Idealnie dla rodziny z dziećmi! Dużo atrakcji, dobra animacja :) Jedzenie bardzo dobre- nie było monotonni. Super położenie hotelu też daje wielkiego plusa :) Bawiliśmy się świetnie :) Obsługa bardzo kompetentna :) Pokoje oczywiście zadbane, czyste, pachnące. Super ! Z pewnością tam wrócą z moją rodzinką! Polecam wszystkim !
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-08-22
    Autor: Maria
    Wyjazd: czerwiec 2015
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 7/10
    Opis:
    Ogólne wrażenie dość dobre, infrastruktura trochę zużyta, szczególnie tapicerowane meble wymagają już renowacji. Dość istotnym mankamentem jest bliskość linii kolejowej tuż na ogrodzeniem hotelu, ale pociągi jeżdżą stosunkowo rzadko. Plaża hotelowa jest bardzo wąska i raczej kamienista. To tyle minusów. Mocną stroną hotelu jest korzystne położenie i dobra komunikacja z centrum Cefalu autobusem dla osób którym nie odpowiada spacer nadmorskim bulwarem. Piękny widok na miasteczko z hotelowego tarasu. Bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci. Pokoje czyste z codzienną wymianą ręczników. Uprzejma i życzliwa obsługa. Posiłki - obiadokolacje- urozmaicone i bardzo smaczne, ciekawe kompozycje sałatek i dań zimnych oraz na ciepło różnego rodzaju mięsa i ryby. Ogólnie było super, polecam i zachęcam.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2015-06-30
    Autor: Andrzej
    Wyjazd: czerwiec 2015
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 8/10
    Opis:
    Hotel średniej klasy, oddalony od ładnego Cefalu 20-30 min spacerem (lub bus za 1,2 EUR). Składa się z trzech budynków - warto wybrać pokój w budynku głównym, oczywiście z widokiem na morze (mnie się nie udało). Basen niezły, z brodzikiem. Do plaży trzeba zejść przeszło stu schodami, ale plażę w tym roku zabrało morze (na wcześniejszych mapach google widać że była). I na basenie i na plaży deficyt parasoli i leżaków, trzeba walczyć. Wyżywienie: śniadania skromne i monotonne, ale kolacje bardzo dobre (niezłe ryby). Animacje przeciętne. Naprzeciwko hotelu przystanek busa i "paleciak" – niedrogi sklep/półhurt z alkoholem i niektórymi artykułami spożywczymi. Poniżej hotelu tory kolejowe, niezbyt uciążliwe. W sumie hotel wystarczający na tydzień, szczególnie gdy ktoś planuje fakultety lub pożyczy samochód i zwiedza piękną Sycylię.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2015-06-28
    Autor: Anka
    Wyjazd: sierpień 2014
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Hotel w dobrym standardzie. Urokliwe miasteczko Cefalu, z hotelu spacerkiem 20 minut. Szczegolnie polecam wycieczke "Sycylia nieznana". Pani Agnieszka, pilotka, to osoba bardzo kompetentna, pieknie opowiada o zwyczajach panujacych na wyspie. Polecam
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2014-09-08
    Autor: aniat
      
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 8/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2012-08-25
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    NEWSLETTER
    Informacje o promocjach i nowościach na Twoją skrzynkę
    Akceptujemy płatności kartami:
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE