71 340 50 50
pn-pt: 10-18, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy Unia Europejska
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Egipt 
  • Hurghada 
  • > Przelot turystyczny - Bilet lotniczy (Hurghada)

    Przelot turystyczny - Bilet lotniczy (Hurghada)

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  9.4/10
    Autor: Ewelina
    Wyjazd: luty 2021
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Data wpisu: 2021-03-14
    Autor: Luna
    Wyjazd: kwiecień 2019
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Zalety:
    Jest tam cisza, wzdłuż morza do centrum miasteczka prowadzi ładna promenada. Bardzo dobre połączenie dolmuszami z Bodrum.
    Wady:
    Znalazłam jedną, podają schłodzone czerwone wino.
    Opis:
    Podróżowałam sama, dopłata do jedynki jest niewielka. Miałam przestronny pokój z balkonem i widokiem na Grecję, i grecki roaming, czyli ceny rozmów z Polską unijne. Fantastyczna kuchnia śródziemnomorska, fantastyczna obsługa.
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla singli
    dla par
    dla seniorów
    dla osób aktywnych
    dla zwiedzających
    dla ceniących ciszę
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Jakość wifi:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2019-05-12
    Autor: Darek
    Wyjazd: listopad 2018
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 10/10
    Opis:
    Spóźniłem się na lot z Kairu. Sytuacja stresowa, nie ma co ukrywać. Jeden telefon do "Pytelka" i po kilku minutach miałem alternatywny lot z Hurghady. Raz jeszcze dziękuję za pomoc, polecam w sytuacjach niemożliwych i beznadziejnych :)
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-12-04
    Autor: Julka
    Wyjazd: październik 2018
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 9/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-10-21
    Autor: Jolanta Grygiel
    Wyjazd: wrzesień 2018
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 1/10
    Opis:
    Bardzo dobry hotel i obsługa.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-09-21
    Autor: Paweł
    Wyjazd: lipiec 2017
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Fantastyczny hotel pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa ????
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-08-13
    Autor: Dorota
      
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Opis:
    Udaliśmy się na tygodniowy wypoczynek do hotelu Alibaba Palace. Zaczynając od wylotu na lotnisku w Katowicach straszne zamieszanie. Odprawa zajęła nam ponad 2 godziny. Dobrze ze na lotnisku byliśmy 2.5 h przed wylotem. Przelot ok. Na lotnisku czekał na nas rezydent i zawiozl nas pod hotel. Hotel zrobił bardzo dobrze wrażenie. W recepcji bardzo sprawne zameldowanie. Co do samego hotelu nie mieliśmy zastrzeżeń. Wiadomo można byłoby się przyczepić do popękanych płytek czy też fug no ale my jechaliśmy z założeniem że w pokoju będziemy spędzać mało czasu. I też tak było. Pokój był czysty no ale widać że lata świetności ma za sobą. Po wywietrzeniu, uruchomieniu klimatyzacji i odsłonieniu zasłon i firanki było całkiem przyjemnie. Atrakcje w hotelu wyborne. Morze kamieniste ale piękne, aquapark i basen spełnił w zupełności nasze wymagania. :) dzieci bardzo zadowolone :) jedzenie dobre. Napewno wrócimy do tego hotelu. Jednak osoby które nastawia się na jakieś szczególne nastawienia estetyczne mogą być rozczarowane. Dodam, że był to nasz pierwszy pobyt w Hurghadzie, więc nie mamy porównania.
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-07-23
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 801 000 701
    tel.kom: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE