71 340 50 50
pn-pt: 9-19, so: 9-16, nd: nieczynne
e-Gazele Biznesu 2015 i 2017 - Traveliada.pl
GWARANCJA UDANYCH I BEZPIECZNYCH WAKACJI
Polska Izba Turystyki Referencje Dyplomy
  • Traveliada.pl 
  • Opinie 
  • Grecja 
  • Zakynthos 
  • > Caretta Beach Resort & Waterpark

    Caretta Beach Resort & Waterpark

    Opinie klientów dotyczące hotelu

    Średnia wszystkich ocen:  8.8/10
    Autor: Monika
    Wyjazd: sierpień 2022
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Zalety:
    Świetna kadra pracująca na miejscu.
    Wady:
    dostęp do WIFI po wykupieniu za 15 euro i tak nie działa - radze nie kupować.
    Opis:
    Budynek J świetnie usytułowany, bo z dala od codziennych animacji, więc jak brakuje ochoty uczestniczyć to można liczyć na ciszę i spokój. Oprócz tego przy budynku basen dobry i dla dorosłych i dzieci, nie ma gonitwy za leżakami. Świetna obsługa na miejscu, wszyscy bardzo mili i przyjaźni. Jedzenie bardzo dobre, codziennie chociaż jedna rzecz inna wprowadzana, żeby nie było nudy. Kalamaki to miejscowość, która ciągnie się wzdłuż jednej ulicy, więc wiele nie można zobaczyć, ale polecam odwiedzenie Zrce.
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla rodzin z dziećmi
    na wyjazdy integracyjne
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Aquapark:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Jakość wifi:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2022-09-09
    Autor: Monika
    Wyjazd: lipiec 2021
    polecam ten hotel
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Zalety:
    Aquapark dla starszych i młodszych dzieci z ratownikami, bardzo dobre jedzenie, przesympatyczna obsługa, zero Rosjan ????
    Wady:
    Brak
    Opis:
    Bardzo fajne miejsce na rodzinne wakacje. Pokoje duże, czyste, obsługa rewelacja, bardzo smaczne posiłki. Zalecam zabranie własnych ręczników plażowych/basenowych ponieważ hotel ich nie zapewnia.
    Rekomendacje - dla kogo opiniujący poleca hotel:

    dla rodzin z dziećmi
    dla par
    dla seniorów
    dla grupy znajomych
    dla osób aktywnych
    dla zwiedzających
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Czystość:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Obsługa:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Aquapark:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2021-08-02
    Autor: Becky
    Wyjazd: kwiecień 2018
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    HOTEL CARETTA BEACH - nasza opinia. 1. Warunki w pokojach ok ale mogło być więcej szafek. Jedna szafa na 4 osoby to za mało. Łazienka z wanną dosyć duża. 2. Jedzenie w restauracji takie sobie, bardzo monotonne. Przekąski zimne i ciepłe w ciągu dnia te same. Śniadania i lunch też. Tylko kolacje trochę się różnią. 3. Aquapark super. Czynny od 10.30 do 17. Inne baseny dłużej. Zjeżdżalnie dla każdego - małego dziecka, dużego dziecka i dorosłego. Woda w basenie sprawdzana codziennie pod względem czystości. Po zamknięciu dno "odkurzane". Dużo leżaków i parasoli. 4. Do plaży jeździ bus hotelowy ale my chodziliśmy pieszo około 1km. Plaża piaszczysta, mnóstwo muszelek i szczątków wodorostów. Ale bardzo daleko w głąb morza jest płytko więc super sprawa dla rodzin z dziećmi. Leżaki i parasole płatne 8?. My chodziliśmy na plażę niedaleko Caretta Sea View i mogliśmy korzystać z baru i toalety. Po wcześniejszym uzgodnieniu w recepcji można również jeść tam posiłki. 5. Kalamaki. Do głównej ulicy bardzo bliziutko. Mnóstwo sklepów, barów, restauracji, wypożyczalnie aut i biura oferujące wycieczki. Dla miłośników oglądania sportów (mistrzostwa w piłce nożnej) wiele pubów posiada duże telewizory a nawet ekrany multimedialne. Jeden pub na nawet tv w toalecie także żadnego gola nie stracicie ?????????
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2018-05-04
    Autor: zoover
      
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 8/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-12-15
    Autor: Monika
    Wyjazd: sierpień 2017
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 6/10
    Opis:
    Ogólnie udane wakacje. Przestronne pokoje, codziennie sprzątane. Na terenie całego kompleksu czysto. Duży plus to animatorzy i obsługa w restauracji, bardzo mili i pomocni. Minus za śniadania, kiepskie, serwowane pod Anglików. Obiady znośne, kolacje dobre. Fajne Atrakcje dla dzieci organizowane przez animatorów. Super kompleks ze zjeżdżalniami, nawet dla małych dzieci. Polecam
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2017-10-17
    Autor: Piotr
    Wyjazd: sierpień 2016
    Ocena ogólna: 8/10
    Cena/jakość: 8/10
    Opis:
    Hotel godny polecenia jedynie te kolejki na aquapark:-)
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2016-09-05
    Autor: Aga i Wojtek
    Wyjazd: wrzesień 2015
    Ocena ogólna: 9/10
    Cena/jakość: 9/10
    Opis:
    Od pierwszej do ostatniej chwili najlepszy wypoczynek :). Miła obsługa, zawsze pomocna i przyjazna. Dodatkowo świetne warunki dla dzieci - dużo basenów i aquapark. Na pewno tam wrócimy!
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2015-09-20
    Wyjazd: czerwiec 2014
    Ocena ogólna: 10/10
    Cena/jakość: 10/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Lokalizacja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Łazienka:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Restauracja:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Atrakcje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Dla dzieci:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Przestrzenie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2014-07-01
    Autor: aniat
      
    Ocena ogólna: 7/10
    Cena/jakość: 7/10
    Szczegółowa ocena wybranych paramatrów hotelu:
    Pokoje:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Posiłki:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Wsparcie:
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    ocena
    Data wpisu: 2012-08-25
    + dodaj opinie
     
    ZADZWOŃ
    infolinia: 71 340 50 50
    Zostaw nr - oddzwonimy
    ODWIEDŹ NAS
    Nasi doradcy pomogą Państwu
    w doborze najlepszej oferty
    Odwiedź nasz salon
    KONTAKT
    Nasi konsultanci chętnie
    odpowiedzą na pytania
    Napisz do nas
    Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
    OFERTA
    DNIA
    PROMOCJE