Żałoba

Opinie: wysoki standard hotelu

Brakuje Ci czasu, by znaleźć
odpowiednią ofertę?
Przygotujemy ją dla Ciebie!
@ Zostaw kontakt
Gwarancje Traveliada.pl

Bezpieczna Rezerwacja
Sprzedajemy wycieczki przez internet od 2004 roku. Mamy doświadczonych konsultantów ds sprzedaży.

Szybka Rezerwacja
Wszystkie formalności związane z rezerwacją możemy załatwić w 15 minut.

Twoja podróż jest bezpieczna
Każda wycieczka jest chroniona przez specjalne ubezpieczenie od niewypłacalności Organizatora.

Gazele Biznesu
W 2015, 2017 i 2019 roku zostaliśmy nagrodzeni e-Gazelą Biznesu przez Puls Biznesu w dziedzinie biznes e-commerce.

Nagrody i Dyplomy
Jesteśmy regularnie nagradzani przez Touroperatorów. Sprawdź »

TRAVELIADA.PL poleca: karty SIM Świat.

2005-06-27

27.06.2005

Po raz pierwszy w Polsce na www.traveliada.pl można kupić prepaidowe karty SIM z niemal całego świata. Teraz podróże nie muszą już kojarzyć się z koszmarnymi rachunkami telefonicznymi. A telefonu komórkowego nie trzeba zostawiać w domu.......

Nowa oferta internetowego biura podróży Traveliada.pl „Karty SIM Świat”, to możliwość zakupu karty prepaidowej do telefonu komórkowego operatora tego kraju, do którego planowany jest wyjazd. To bardzo korzystne rozwiązanie dla osób, które planują wakacje z grupą znajomych lub dla podróżujących biznesmenów. Mogą oni między sobą swobodnie, tanio rozmawiać oraz wysyłać SMSy. Za połączenia z Polską płacą wg. stawek lokalnych, a połączenia przychodzące z Polski są  ZA DARMO.

Wraz z kartą SIM klient otrzymuje instrukcję obsługi w języku polskim, a swój nowy numer poznaje jeszcze będąc w Polsce. W czasie swego pobytu za granicą sam decyduje o stanie swojego konta i cenie połączeń wychodzących.  Odebranie połączenia z Polski jest bezpłatne, a rozmowy  krajowe są bez roamingu. Ceny kart są zróżnicowane: od 59 zł za brytyjską T-Mobile do 249 zł za chorwacką kartę SIMPA. Wszystkie karty posiadają kredyt startowy, ważność od 6 do 12 miesięcy bez doładowania i przeważnie są aktywowane przez pierwsze połączenie wychodzące. Nabyć kartę można w siedzibie biura Traveliada.pl na ulicy Kuźniczej 59/60 we Wrocławiu, lub składając zamówienie przez www.traveliada.pl.

Na świecie  zagraniczne karty SIM są częstym  przedmiotem sprzedaży na aukcjach internetowych. Propozycja portalu Traveliada.pl jest skierowana również do osób wybierających się do pracy za granicą i ludzi często podróżujących służbowo. Firma na życzenie wystawia faktury VAT, co nie jest bez znaczenia bo pozwala odliczyć wydatek od podatku. W Polsce największą popularnością  cieszą się grecka karta „Free2go”, hiszpańska „Amena”, cypryjska „Areeba” i włoska „Wind”.

Nowy produkt oferowany przez portal Traveliada.pl został wprowadzony dzięki współpracy z międzynarodową firmą  „2PAgency” z siedzibą w Pradze. Firma istnieje od 1994 roku; posiada przedstawicielstwa w 11 krajach. Przedstawicielstwo polskie powstało w marcu 2005 roku. Od 2004 roku  „2PAgency” rozpoczęło realizację projektu zwanego SIM-Service, który polega na międzynarodowej dystrybucji kart prepaidowych. Dzięki którym turysta, wypoczywający lub pracujący biznesmen może łatwo zaopatrzyć się w kartę SIM kraju do którego wyjeżdża. Więcej informacji o firmie na www.sim-service.pl .

Traveliada.pl jest pierwszym serwisem internetowym, w którym można zakupić karty SIM. Wszelkie informacje na stronie internetowej www.traveliada.pl.

Kontakt:
Aby uzyskać więcej informacji o Traveliada.pl proszę odwiedzić stronę internetową: www.traveliada.pl lub skontaktować się z Działem Public Relations:

Jacek Malarski
pr@traveliada.pl, a.rudaniecka@traveliada.pl
www.traveliada.pl

Notatka prasowa z 27.06.2005r.

Opublikowane na stronach www.traveliada.pl ceny lub informacje nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.
OFERTA
DNIA